سجاده فرش ، فرش سجاده ای

سجاده,فرش سجاده ای, فرش سجاده,سجاده فرش, فرش نمازخانه,فرش مصلی,فرش سجاده ای مساجد, فرش محرابی,فرش سجاده ای کاشان,قیمت فرش سجاده ای,فروش فرش سجاده ای,خرید فرش سجاده ای,

سجاده فرش ، فرش سجاده ای

سجاده,فرش سجاده ای, فرش سجاده,سجاده فرش, فرش نمازخانه,فرش مصلی,فرش سجاده ای مساجد, فرش محرابی,فرش سجاده ای کاشان,قیمت فرش سجاده ای,فروش فرش سجاده ای,خرید فرش سجاده ای,

مفروش کردن مسجد امامزاده احمد ساری

شرکت فرش تک ستاره کویر عرضه کننده انواع سجاده فرش, فرش محرابی, فرش تشریفاتی و ... جهت مفروش کردن مساجد در سراسر کشور به اماکن مذهبی خدمت رسانی می کند. این مجموعه عرضه کننده سجاده فرش در کیفیت ها و رنگ بندی مختلف نیز هست و از نیروهای ماهر و مجرب برای مفروش کردن مساجد بهره می گیرد. در تصویر زیر تصویری از مسجد امامزاده احمد ساری را مشاهده می کنید که با سجاده فرش سبز توسط مجموعه تک ستاره کویر مفروش گردیده است.



برای مشاهده سایر محصولات و طرح ها به وبسایت ها و کانال های تلگرام ما مراجعه فرمایید:

وبسایت فرش سجاده ای تک ستاره کویر

کانال تلگرام فرش سجاده ای تک ستاره

وبسایت فرش و تابلوفرش تک ستاره


تلفن مشاوره و فروش:

09131631223

آقای مهدوی فر


03154750320

03154750321

شرکت فرش تک ستاره کویر


سجاده فرش,, فرش سجاده ای, خرید فرش سجاده ای, فروش فرش سجاده ای, قیمت فرش سجاده ای, خرید سجاده فرش, فروش سجاده فرش, قیمت سجاده فرش, فرش محرابی, فرش مسجدی, سجاده فرش مسجد

سجاده فرش نمازخانه بیمارستان قدس قزوین

شرکت فرش تک ستاره کویر تولید کننده انواع سجاده فرش, فرش محرابی, فرش تشریفاتی دارای سابقه طولانی در مفروش کردن مساجد در سراسر کشور است. فرش های سجاده ای در کیفیت های مختلف از جمله 440 شانه, 500 شانه, 700 شانه و 1000 شانه و در رنگ های مختلف همچون آبی, سبز, روناسی, گردویی و ... قابل بافت است. در تصویر زیر نمازخانه مسجد قدس قزوین را مشاهده می کنید که توسط شرکت فرش تک ستاره با سجاده فرش روناسی مفروش شده است. 



برای مشاهده سایر محصولات و دیگر طرح ها به وبسایت ها و کانال های تلگرام ما مراجعه فرمایید:

وبسایت فرش سجاده ای تک ستاره

کانال تلگرام فرش سجاده ای تک ستاره

وبسایت فرش و تابلوفرش تک ستاره


تلفن مشاوره و فروش:

09131631223

آقای مهدوی فر


03154750320

03154750321

شرکت فرش تک ستاره


فرش سجاده ای, فرش سجاده مسجدی, خرید فرش سجاده ای, فرو ش فرش سجاده ای, قیمت فرش مسجدی, سجاده فرش, خرید سجاده فرش, فروش سجاده فرش, قیمت سجاده فرش, فرش محرابی

مفروش کردن مسجد محمد رسول الله آستارا

شرکت فرش تک ستاره  کویر به مساجد بی شماری در سراسر کشور از شمال تا جنوب و از غرب تا شرق خدمات رسانی کرده است. مجموعه تک ستاره کویر با بهره مندی از نیروهای متخصص و ماهر مساجد و اماکن زیادی را مفروش کرده است. در تصویر زیر مسجد محمد رسول الله آستارا را ملاحظه می کنید که با سجاده فرش آبی مفروش شده است. شرکت تک ستاره به دلیل استفاده از سجاده فرش های باکیفیت و برخورداری از نصاب های ماهر توانسته است رضایت مشتریان خود را جلب کند.



برای مشاهده سایر محصولات و دیگر طرح ها به وبسایت ها و کانال های زیر مراجعه فرمایید:

وبسایت فرش سجاده ای تک ستاره

کانال تلگرام فرش سجاده ای تک ستاره

وبسایت فرش و تابلوفرش تک ستاره


تلفن مشاوره و فروش:

09131631223

آقای مهدوی فر


03154750320

03154750321

شرکت فرش تک ستاره کویر


سجاده, سجاده فرش, سجاده نماز, فرش سجاده ای, فرش محرابی, فرش نماز, فرش مسجدی, فرش نمازخانه, فرش تشریفاتی, فرش مصلی, خرید فرش سجاده ای, فروش فرش سجاده ای, قیمت فرش سجاده ای, خرید فرش محرابی, فروش فرش محرابی, قیمت فرش محرابی, سجاده فرش 700 شانه, سجاده فرش 500 شانه,

مفروش کردن مسجد سیدالشهدا الیگودرز

سجاده فرش ها محصولاتی جدید اما بسیار کارآمدو فراگیر هستند که امروزه در اغلب مساجد, نمازخانه ها و اماکن مذهبی دیده می شود. مجموعه فرش تک ستاره کویر با بهرگیری از پرسنل ماهر و متخصص امر خدمات رسانی به مساجد را آسان تر کرده است. سجاده فرش ها در رنگ ها و کیفیت های مختلف موجود است. از جمله 440 شانه, 500 شانه, 700 شانه و 1000 شانه. از رنگ های متنوع آن می توان به آبی, سبز, روناسی, گردویی و... اشاره کرد. در تصویر زیر مسجد سیدالشهدا الیگودرز را مشاهده می کنید که با سجاده فرش جنت آبی فیروزه ای مفروش گردیده و علاوه بر آن پشتی های ست آن نیز به سفارش مشتری بافته شده است. 



برای مشاهده سایر طرح ها و دیگر محصولات به وبسایت ها و کانال های تلگرام ما مراجعه فرمایید:

وبسایت فرش سجاده ای تک ستاره

کانال تلگرام سجاده فرش تک ستاره

وبسایت فرش و تابلوفرش تک ستاره


تلفن مشاوره و فروش:

09131631223

آقای مهدوی فر


03154750320

03154750321

شرکت فرش تک ستاره


سجاده, فرش سجاده, فرش سجاده ای, سجاده فرش, فرش محرابی, فرش نماز, سجاده نماز, سجاده نماز مسجد, خریدفرش سجاده ای, فروش فرش سجاده ای, قیمت فرش سجاده ای, خرید فرش محرابی, فروش فرش محرابی, قیمت فرش محرابی

پیشینه و تاریخچه فرش کاشان

کاشان از شهرهای مرکزی ایران است که در جنوب کویر نمک و دریاچه قم و حدود 250 کیلومتری تهران قرار دارد. کاشان به علت ارتفاع اندک از سطح دریا دارای تابستان هایی خشک و فصولی کم باران است. بخل آسمان و بضاعت اندک زمین، موجب خشکی و کم بهرگی این خطه بوده است به نحوی که شرایط اقلیمی بر تمام شئون زندگی سایه افکنده ومعماری و بافت شهری نیز از آن بر کنار نمانده است. بادگیرها، اندرونی ها و آب انبارها و حیاط هایی بسیار پایین تر از سطح زمین و دالانهای سر پوشیده تنها بیانگر ستیز بی امان مردم قناعت پیشه کاشان با شرایط کویری و بادهای گرم موسمی است.

برخی آثار مکشوفه از تپه باستانی غرب کاشان یعنی سیلک بیانگر این نکته است که مقارن حکومت حمورابی در بین النهرین این منطقه مقر قبایل کاسویا کاشو بوده که بعداً به کاسیان و کاشیان و بالاخره به کاشان مبدل شده است.

روایتی نیز هست که بنای این شهر به دستور زبیده همسر هارون الرشید بوده، لیکن چگونگی انتخاب این خطه کویری برای سکونت، همچنان در پرده ابهام مانده است. تنها شاید بتوان بدین باور متکی بود که کاشان امروز در زمان های قدیم صورتی این چنین نداشته و خطه ای جانبخش و فرح انگیز بوده است. با دقت در متون تاریخی و سفرنامه های جهانگردان نشانه های بسیاری از سوابق تاریخی کاشان به عنوان تولید کننده پارچه های گرانبها بدست می آید.

شرایط ویژه جوی و اقلیمی کاشان، مردم این خطه را بر آن داشت تا از هنر دست خود ارتزاق کنند تا هم بر محدودیت های جغرافیایی منطقه خود فایق آیند و هم هنر منحصربه فردی را بر تارک هنر ایرانی نمایان سازند.

امروزه بافندگان کاشان را می باید وارث بافندگان پارچه ها و منسوجات گلابتون و انواع مخمل یا اطلس دوزی و تافته هایی دانست که سالها با نام پارچه های هرمزی، نام ایران را در دورترین نقاط دنیا بر سر زبانها جاری می ساختند. بدیهی است، حتی پیش از آنکه مارکوپولو در مسافرتش به ایران در قرن هفتم هجری توجهش بدین منسوجات جلب شود، بافندگان کاشانی به این حرفه اشتغال می ورزیده اند. شوالیه شاردن در ذکر مسافرتش درباره کاشان چنین می گوید: در هیچ نقطه ای از ایران بیش از این شهر و اطراف آن، اطلس و مخمل، تافته و حریر موجدار و زری ساده و گلدار و یا ابریشم مخلوط به زر و سیم بافته نمی شود.

آنتوان شرلی نیز به همین نکته معترف است. کارترایت از مبلغین مسیحی نیز که به سال 1600 میلادی به کاشان آمده، ضمن ستایش قالی ها و قالیچه ها و کاشی ها و ظروف چینی ، کاشان را مرکز معاملات این گونه اجناس می داند.

مقارن با اوج گیری رنسانس در اروپا، در کاشان عصر صفوی قالی هایی تولید می گردید که بخاطر زیبایی افسانه ای شان امروزه موجب شکوه و افتخار موزه ها و کلکسیونهای بزرگ شخصی می باشند. نوشته های قرن هفدهم و هیجدهم میلادی تصریح می کنند که کاشان مرکز بافت قالی درباری بوده و توسط شاه عباس کبیر (1628-1587 م) بنیاد گذاشته شده است و قالی های ابریشمین نقره باف و زرباف که به نام قالی شاه عباس معروف است، به این محل نسبت داده می شود.

قدیمی ترین فرش های متعلق به کاشان بر می گردد به فرش هایی که در قرن 11 هجری بافته شده است. این فرشها عموماً دارای طرح های گرفت و گیر و شکارگاه هستند و محل بافت آنها عموماً مورد تردید قرار گرفته است، اینکه آیا این فرشها متعلق به اصفهان، تبریز یا کاشان می باشد. نمونه مهم آن گروه متعلق به موزه فرش ایران است. که همتای آن در موزه متروپولتین آمریکا است، که حاشیه آن با نمونه موجود در موزه فرش ایران فرق می کند. بعد از این گروه از فرش ها باید از فرشهای پولونز یا لهستانی نام برد که تعدادی از آنها نیز در کاشان بافته شده اند. که این فرشها عموماً دارای رنگ بندی سفارشی است. از اواخر قرون 17 و 18 تا اواسط قرن 19 خبری از فرش های کاشان نیست.

120 سال پیش در کاشان مردی به نام حاج ملا حسن که با بانویی از اهالی اراک ازدواج کرده و وارد کننده مرینوس منچستر بوده است، با رکود صنعت، پشم های باقی مانده را توسط همسرش تبدیل به فرش نمود.

دومین گروه از قالیچه ها در خانه بروجردی و سومی در خانه طباطبایی که هر دو از تجار کاشان بودند بافته شدند.

کاشان با تولیدات قالی، که امروزه مایه افتخار موزه ها و مجموعه های خصوصی است، نقش بسزایی در تجدید حیات هنری ایران داشته است. درباره هنر فرشبافی در این شهر کافی است یادآور شویم که استاد کار قالی معروف شیخ صفی، استاد مقصود کاشانی بوده است.

بافت قالی معروف به شیخ صفی در تبریز، با توجه به عدم وجود امنیت در این شهر که بارها توسط عثمانیان مورد تاخت و تاز قرار می گرفت، تاآنجا که شش سال بعد از پایان یافتن بافت فرش (946 هجری/1539 میلادی) تبریز به تصرف ترکها درآمد، مورد تردید است. زیرا اگر این قالی در تبریز و هنگام تصرف این شهر بافته شده بود، گره ترکی در آن بکار می رفت، در حالیکه با گره فارسی بافته شده و اگر این نیز صورت نپذیرفته بود می بایست این قالی نفیس امروزه به جای آنکه در موزه ویکتوریا و آلبرت باشد، جزو غنایم عثمانیان در موزه استانبول می بود. البته این امر نیز امکان دارد که استاد مقصود کاشانی با صدها قالیباف برای احداث کارگاه قالیبافی سلطنتی به تبریز آمده و پس از اشتغال در تبریز و انتقال پایتخت، از تبریز به آنجا رفته باشد، لیکن درلا به لای صفحات تاریخ شواهدی در این مورد در دست نیست. حال اگر این فرش ها در تبریز و قزوین تهیه نشده باشند، قالی اردبیل و قالی های مشابه در کجا بافته شده اند؟ روی دیگر سکه را نیز نباید فراموش کرد که آیا لقب کاشانی به مناسبت تولد استاد مقصود در کاشان بوده است و یا اینکه تنها لقبی است که از نیاکان گذشته اش به یادگار مانده است.

کاشان نیز از دایره حوادث و بلایا و تهاجم اقوام و مهاجمان مغول و افغان هیچ گاه به دور نبوده است و صنعت فرشبافی در آن پیوسته دستخوش حوادث بوده است. متأسفانه بعد از این دوره قالیبافی مانند سایر مناطق از رونق افتاد. احیاء مجدد قالی بافی در کاشان تا حدود زیادی مرهون فعالیتهای حاج حسن – حاج محمد جعفر اصفهانیان و استاد حسین کاشی و از طرفی به علت بکار افتادن واحدهای نساجی ماشینی می باشد که تعدادی از بافندگان منسوجات این شهر را وادار به روی آوردن به قالیبافی نمود.

صرف نظر از جریانات فوق، زیان های راهیابی ماشین های نساجی به روستاها و پدیدار شدن پارچه های گوناگون ماشینی اروپایی و ورود بی رویه آنها، برای کاشان نیز کمتر از فتنه مغول نبوده است. ورود فناوری های بافت به شهر باعث سرعت گرفتن تولید محصولات بیشتر نسبت به قبل شد و کندی تولید محصولات دست باف به چشم آمد و بازار بیتشر رو به خرید و عرضه محصولات ماشینی آورد. در این میان تنها روستاهایی که از تجربیاتی در کار قالیبافی بهره مند بودند به دلایل خاصی آمادگی پذیرش آن را به عنوان رکن اساسی معیشت داشته اند و نقش عمده ای در این زمینه به عهده گرفته اند.

این تولیدات را می توان در حالت کلی با توجه به نقشه و جزئیات فنی بافندگی آن به دو دسته کاملاً مجزا تقسیم کرد، که این تقسیم بندی عبارت است از تولیدات کاشان، نطنز و تولیدات جوشقان. زیرا در این منطقه دو نوع قالی کاملاً متفاوت بافته می شود: قالی کاشان با طرح و نقشه کاملاً متفاوت در کاشان و نطنز و دهات اطراف آنها و قالی جوشقانی با طرح و نقشه خاص محلی در سرتاسر جوشقان. در قالی جوشقان طرح ها و رنگ های کاملا متفاوت با قالی های کاشان به کار می رود. به گونه ای که این فرش با فرش کاشان به طور کلی متمایز و متفاوت است.


فرش سجاده ای, فرش محرابی, سجاده, سجاده نماز, سجاده نماز مسجد, فرش مسجدی, فرش هتل, فرش حشسنسه